P&P Hekwerk
Realisaties & Projecten

Realisaties bij
PP Hekwerk

Benieuwd naar wat wij al deden voor onze tevreden klanten? Hieronder zie je een greep uit de projecten die we tot een goed einde brachten. Van een klassieke oplossing tot een moderne aanpak met extra uitstraling, we deden het allemaal.

Een poort sluit je perceel af voor ongewenste gasten, maar voorkomt net zo goed ongelukken met kinderen of huisdieren. Voor tal van klanten maakten wij een exemplaar op maat, in eigen atelier. Zo komen we tegenmoet aan tal van bijzondere wensen.

Industriële opdrachten

Ook bedrijven helpen we graag verder met een passende afsluiting of poort. Zo plaatsten wij de nieuwe leeuwenkooi voor het Pakawi Park in Olmen. Een prikkeldraad of stroomdraad is bijvoorbeeld geen enkel probleem.

Versterk de uitstraling van jouw woning of bedrijfspand met een mooie omheining op maat. Van een moderne houten of kunststof omheining tot de klassieke draadafsluiting of de bekende betonplaten: we hebben alles om rond jouw perceel te plaatsen.

Prikkeldraad of stroomdraad nodig rond uw bedrijfsterrein? Of een damwand naast een gracht, rivier of sloot? Ook voor deze uitdagingen staan we paraat en denken we graag mee outside the box.

Kwalitatieve oplossingen, met een zorgeloze plaatsing

Staat er toevallig een haag of muurtje in de weg? Dan verwijderen wij deze graag in jouw plaats, alvorens de nieuwe afsluiting te plaatsen. Ook andere voorbereidende grondwerken nemen wij graag voor onze rekening. Een garage afbreken is bijvoorbeeld geen enkel probleem. We voeren al het afval voor je af en laten het perceel altijd netjes achter. Kwalitatief en proper werk: daar gaan we elke dag voor.
Daarnaast is een goed contact cruciaal. Met een meewerkende baas staat iedereen binnen ons bedrijf dicht bij jou als klant. Ook tijdens het uitvoeren van de werken.

Onze werkwijze

Allereerst bekijken we jouw situatie, op basis van de informatie die je ons per e-mail hebt bezorgd.

Vervolgens bepalen we de juiste oplossing en maken we een offerte met richtbudget op.

Heb je deze ondertekend? Dan komen we langs voor een nauwkeurige opmeting.
Vervolgens tekenen we de nodige plannen.
Zijn deze goedgekeurd? Dan starten we de productie op.
Tot slot wordt alles bij je geplaatst en afgewerkt.

Over PP Hekwerk

Met jarenlange ervaring in poorten en afsluitingen zijn we uitgegroeid tot een specialist ter zake, zowel in Tessenderlo als ver daarbuiten. We werken we zowel voor particulieren als ondernemingen.

Nog meer inspiratie op Instagram