Over Ons
P&P Hekwerk Tessenderlo

Over Ons, het Team

Met jarenlange ervaring in poorten en afsluitingen zijn we uitgegroeid tot een specialist ter zake, zowel in Tessenderlo als ver daarbuiten. Hierbij werkten we al zowel voor particulieren als ondernemingen.

In de middelbare school studeerde ik elektriciteit. Door de grote interesse in alles wat gemotoriseerd was, zocht ik als 16 jarige weekendwerk. Met de verdiende centjes kon ik dan mijn hobby wat bekostigen. 

Buiten weekend- en vakantiewerk bij een lokale elektricien, kreeg ik de mogelijkheid om weekendwerk te doen bij een plaatser van afsluitingen. Ik had vanaf de eerste moment door dat werken in de buitenlucht me beter lag dan het werken in een ruwbouw als elektricien. 

Na enkele jaren als elektricien en bijklussen in de weekends en vakanties als hekwerker, zette ik in november 2016 de stap om op mijn eigen benen te starten.

Als eerste stap begon ik achteraan in de tuin van mijn ouderlijk huis met P&P Hekwerk. Hier bouwde ik een kleine  opslagplaats. De zaak groeide al snel als kool,mede dankzij mond-aan-mondreclame van de talrijke tevreden klanten. Enige tijd later kwamen we in 2019 terecht op de huidige locatie, nabij de industriezone van Tessenderlo. 

Vandaag bestaat ons team uit zes plaatsers van poorten en afsluitingen, met drie ploegbazen. Twee administratieve medewerkers zorgen voor de opvolging van offertes en facturatie. Daarnaast werken we met vaste onderaannemers.  Denk maar aan een partner voor het automatiseren van onze poorten, een tuinaanlegger, een bestrater en zoveel meer om alles aan te kunnen bieden voor de perfecte totaaloplossing! 

Zelf ben ik nog dagelijks op de baan, om dicht bij de klant zelf te zijn. Ik blijf graag met beide voeten in de modder staan. Voor mij geen saaie bureaujob. 

Door de interesse in machines, Beschikken wij over een modern en zeer verzorgd wagen- en machinepark hierdoor hebben we veel meer te bieden dan alleen maar het plaatsen van hekwerk en poorten. 

Om jullie zo ver mogelijk nog beter van dienst te zijn, willen we graag nog verder blijven groeien. Maar wat de toekomst ook brengt: het familiale karakter zal bij P&P Hekwerk altijd centraal blijven staan. Een goed en direct contact met al mijn klanten, ook tijdens de uitvoering van de projecten en het maximaal ontzorgen bij eventuele uitdagingen. Daar blijven we voluit voor gaan. 

Pieter Aerts – zaakvoerder

Van bespreking, productie op maat tot plaatsing.
Dat is P&P Hekwerk.

Info over PP Hekwerk en vacatures

Wij zijn op zoek naar verschillende profielen!

Vacature Wij zijn op zoek naar drie profielen om ons team uit te breiden. Wij zoeken een technieker die het plaatsen van poorten met automatisaties voornamelijk op zich zal nemen. Verder zoeken wij een plaatser van hekwerk en draadafsluitingen en een ploegbaas om één...

Wij zijn op zoek naar een technieker!

Vacature Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega met ervaring in techniek. Je wordt opgeleid in het plaatsen van poorten met bijhorende automatisaties. Je kan zelfstandig werken en zal vaak alleen de baan op gaan. Je hebt oog voor detail en afwerking van het product...

Wij zijn op zoek naar een ploegbaas!

Vacature Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega met functie ploegbaas. Je zal een team aansturen in het plaatsen van hekwerk. Uiteraard word je eerst opgeleid om de knepen van het vak te leren. Je hebt oog voor detail en afwerking van het product om een kwalitatief...

Wij zijn op zoek naar een plaatser!

Vacature Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega met functie plaatser hekwerk. Je wordt aangestuurd door een ploegbaas. Je bent een teamplayer en neemt bevelen aan van je ploegbaas. Je hebt oog voor detail en afwerking van het product om een kwalitatief resultaat neer...

Op zoek naar een afsluiting of poort op maat van jouw woning of bedrijf?

Bij ons ben je aan het juiste adres! We geven je graag het nodige advies met onze jarenlange ervaring.